Ideaal voor toilet, bad, douche en leidingwerk

Voor een snelle en eenvoudige afwerking van diverse badkamerelementen kent PolyBlue een breed assortiment. De perfecte ondergrond voor tegel- en stucwerk, eenvoudig op maat te maken en 100% waterdicht.
PolyBlue toebehoren metalen rozet
100% waterdicht
snel en gemakkelijk te verwerken
druk- en maatvast XPS
lichtgewicht

Toilet

De PolyBlue toiletplaten zijn de ideale afwerking van elk type inbouwreservoir. Door de voorgeboorde gaten en de meegeleverde montageset, kun je snel aan de slag. In combinatie met de pasplaten, voor de afwerking van bovenzijde of zijkant, ben je zo klaar. De toiletplaten zijn in 3 handige formaten leverbaar, zo is er voor elk project een passend formaat.

PolyBlue toiletplaat verwerkt

Douche

Met de douche afschotplaat wordt snel en eenvoudig een waterdichte inloopdouchevloer gerealiseerd. Zonder vervelende afschotranden en met een bijzonder lage inbouw- en opbouwhoogte. De afschotplaat kan direct bekleed worden met een drukverdelende en vorm- en watervaste vloerbekleding zoals keramische tegels.

PolyBlue doucheplaat verwerkt

Badombouw

Met de binnenbouwplaten en de afdichtings- en lijmkit van PolyBlue kan snel en gemakkelijk een waterdichte badombouw gemaakt worden. De perfecte basis die direct gestuct of betegeld kan worden.

PolyBlue bad ombouw verwerkt

Wand en vloer

PolyBlue binnenbouwplaten zijn op zowel wand als vloer toepasbaar. Dankzij de hoge druksterkte en maat- en vormvaste eigenschappen van XPS is het zeer geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De binnenbouwplaat kan op houten of metalen regelwerk worden bevestigd en op betonnen en houten vloeren, om een vlakke basis te creëren. Onder vloerverwarmingssystemen werkt de plaat als een isolerende laag die warmteverlies door de betonplaat tegengaat.

PolyBlue pro plaat XL 20mm

Afwerking van leidingen

Met de kant-en-klare hoekkokers van PolyBlue kan een snelle en secure afwerking van bijvoorbeeld buizen en kolommen gerealiseerd worden. Ideaal voor het verbergen van leidingwerk, met de voordelen PolyBlue binnenbouwplaten: eenvoudig op maat te maken, warmte-isolerend en direct te betegelen.

PolyBlue Hoekkoker 300/20

Meer weten over onze producten of op zoek naar een handleiding?

bekijk hier

Vragen over Polyblue?

Of direct een offerte aanvragen?

Onze adviseurs staan voor je klaar.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.