Sterk in binnenbouwplaten

Onze binnenbouwplaten vormen de perfecte basis voor tegel- en stucwerk. Ideaal voor de snelle en voordelige afwerking van toilet, douche, bad en leidingwerk, want de binnenbouwplaten zijn direct te betegelen.

lees meer
PolyBlue pro groep
100% waterdicht
druk-, vorm- en maatvast
voor elk project een passend formaat
direct te betegelen

Binnenbouwplaten

PolyBlue binnenbouwplaten zijn verkrijgbaar in alle gangbare plaatdiktes en afmetingen. Zeer geschikt voor een waterdichte afwerking van wand en vloer dankzij de druk- en vormvaste eigenschappen. Met de binnenbouwplaten realiseer je sneller en voordeliger een stevige basis voor stuc- en tegelwerk.

Extra hard, stabiel en licht

Direct te betegelen

100% waterdicht in combinatie met PolyBlue afdichtings- en lijmkit

PolyBlue bad ombouw verwerkt

Toiletplaten

Met een ruime keuze uit verschillende formaten, van XS tot XL, biedt het assortiment toiletplaten van PolyBlue een snelle afwerking voor elk type inbouwframe. De toiletplaten zijn voorzien van uitsparingen voor afvoer, aanvoer en bevestiging. Met onze bijbehorende pasplaten en montagestroken kan het project compleet afgewerkt worden.

Zeer stabiel en belastbaar

Leverbaar in verschillende formaten

Compleet met montageset

toepassing assortiment
PolyBlue toiletplaat verwerkt montage set

Douche afschotplaat

Op zowel houten als steenachtige constructievloeren realiseer je snel en eenvoudig een waterdichte inloopdouchevloer van slechts 30 mm opbouwhoogte. Door de afschotplaat met sifon compleet verdiept in te bouwen, kan zelfs 0 mm opbouwhoogte worden bereikt. De afschotplaat is ontworpen om met een drukverdelende, vorm- en watervaste vloerbekleding, zoals keramische tegels van 8 tot 10 mm dikte, te bekleden.

Inclusief geïntegreerde RVS draingoot

Met betegelbaar RVS rooster

Bijzonder lage inbouw- en opbouwhoogte

PolyBlue doucheplaat verwerkt

Specials

Voor een snelle en voordelige afwerking zijn de kant-en-klare hoekkokers, pasplaten en montagestroken ideaal.  Met de montagestroken kunnen hoogwaardige hoekverbindingen gerealiseerd worden. De pasplaten sluiten perfect aan het assortiment toiletplaten om zij- en bovenkanten van een toiletombouw af te werken. Onze hoekkokers zijn ideaal om leidingen snel en eenvoudig weg te werken.

Om buizen en leidingen weg te werken

Voor het realiseren van hoogwaardige hoekverbindingen

Voor een snelle en eenvoudige montage

toepassing assortiment
PolyBlue specials

Toebehoren

Gebruik de PolyBlue toebehoren om snel en gemakkelijk te verlijmen en af te dichten, zodat jij jouw project compleet en indien nodig waterdicht kan opleveren.

Verkrijgbaar in diverse materialen

PolyBlue fix: de waterbestendige afdichtings- en lijmkit

PolyBlue toebehoren set

Met PolyBlue aan de slag?

vraag offerte aan